Noord Hollandse ICT-dienstverleners: Wave IT en Innovative365 sluiten LOI af!

  • Home
  • Noord Hollandse ICT-dienstverleners: Wave IT en Innovative365 sluiten LOI af!

Wave IT is een Noord-Hollands bedrijf, opgericht in 2022 en gevestigd in Uitgeest. Wave IT levert personeelsbemiddeling en staffingdiensten aan haar opdrachtgevers. Wave IT is gespecialiseerd in het bemiddelen van IT personeel in de rollen van: IT Support, Werkplekbeheer, Applicatiebeheer en Netwerk- en Systeembeheer.

Innovative365, opgericht in 2020 en gevestigd in Zwaagdijk-West is een Noord-Hollandse ISV (Indepedent Software Vendor) dat SaaS software maakt voor het volledig geautomatiseerd faciliteren van het IDU (in-, door- en uitstroom) proces bij organisaties. Primair gericht op de bedrijfsmiddelen die horen bij de ICT voorzieningen maar is hier niet toe beperkt. In de software schuilt veel IP dat ondersteund bij het optimaliseren van de bedrijfsprocessen rondom het IDU proces en dat de levering van Microsoft 365 en de Microsoft Moderne werkplek van A tot Z automatiseert, standaardiseert en ondersteund bij het toepassen van de organisatie huisstijl, van email handtekening, desktop achtergrond tot de standaard Office templates.

Synergie

Wave IT heeft diverse Werving en Selectie (W&S) trajecten voor Innovative365 succesvol uitgevoerd en er ontstond een prettige en vruchtbare samenwerking. Wave IT had op haar beurt een aantal openstaande opdrachten die met specialisten van Innovative365 ingevuld konden worden. De specialisten van Innovative365 hebben naast ICT en Moderne werkplek kennis veel ervaring met het automatiseren van het in-, door- en uitstroom proces bij verschillende branches en sectoren. Naast resources kunnen Wave IT en Innovative365 nu ook specifieke kennis en producten leveren om haar opdrachtgevers nog beter van dienst te kunnen zijn. Het samenwerkverband tussen deze Noord Hollandse bedrijven helpt beide organisaties hun marktpositie verder te verstevigen, groei te versnellen en opdrachtgevers nog beter te ondersteunen bij de toenemende vraag naar de Moderne Werkplek, invullen van tijdelijke ICT behoeften en werving en selectie trajecten.

Vertrouwen

Guillermo Ortiz Aldana, CEO van Innovative365, heeft veel vertrouwen in de krachtenbundeling: ”Innovative365 is klaar om verder te groeien en met Wave IT kan Innovative365 haar personale groeidoelstellingen verhogen en haar Business Unit voor het leveren van tijdelijke ICT professionals verder professionaliseren. Het fundament wordt hiermee versterkt! Samen staan we sterker en kunnen we klanten nog beter bedienen”. Aldus Guillermo Ortiz.

Making Impact Together

Opdrachtgevers van Innovative365 voeren projecten uit met specialisten van Innovative365. Maar soms willen onze opdrachtgevers deze specialist tijdelijk inzetten om de continuïteit van een afdeling (voor een kortere of langere periode) te waarborgen. Dit laatste verloopt dan via de Resource afdeling van Innovative365 en dit is waar Wave IT haar focus op heeft en in gespecialiseerd is. Innovative365 gaat al haar in- en verhuur processen van ICT professionals onderbrengen bij de innovatieve IT-dienstverlener Wave IT. Voor onze opdrachtgevers en ICT professionals verandert er niets, hooguit dat alles nog soepeler zal verlopen dan nu al het geval is!