info@innovative.nl Volume 6, 1446 WJ Purmerend, Nederland +31 85 808 8690

Consultancy & Youdo365

  • Home
  • Consultancy & Youdo365

We care for what and how Youdo IT!

Cloud strategie
Wij helpen organisaties om een fundament te creëren (strategie) dat beschrijft hoe Cloud de doelstellingen van de organisatie kan helpen realiseren. Deze strategie dient als kapstok voor toekomstige oplossingen en beschrijft in hoofdlijnen de samenhang tussen uw business vraagstukken en de inrichting van de verschillende Cloud oplossingen.

Adoptie, implementatie en migratie
Als de doelstellingen helder zijn kan gestart worden met de implementatie van deze doelen. Hier is het meenemen van de organisatie in de aankomende veranderingen (adoptie) het Cloud ready maken van uw ICT organisatie (processen en personeel) een onderdeel van. Alsmede de werkelijke implementatie en migratie veilig en beheersbaar uitvoeren, of het enkel gaat om het in gebruik nemen van een Microsoft product (bijvoorbeeld Microsoft Teams) of de gehele ICT omgeving.

Borging beheer
Tot slot dragen wij het beheer over aan de bestaande interne of externe organisatie. Ook kunnen wij het gehele of delen van het beheer onder brengen bij onze dochterorganisatie Youdo365.

Cloud strategie

Cloud doelstellingen behalen en behouden

01

Implementatie

Moderne ICT ontwerpen en bouwen

02

Migratie

Data en applicaties beheersbaar naar de Cloud

03

Bij Youdo365 zetten we ons er voor in om te zorgen dat de ICT-infrastructuur van uw organisatie altijd in de best mogelijke staat verkeert. Dit doen wij eenvoudig en efficiënt door gebruik te maken van AutoMate365. U hoeft zich dan nog enkel te concentreren op waar uw het beste in bent!

Ons team is gemotiveerd om u de ondersteuning en begeleiding te bieden die u nodig hebt om voorop in uw markt  te blijven. We staan altijd klaar om u te helpen bij het optimaliseren van uw technologische oplossingen. Dus als u klaar bent om uw organisatie naar een nog hoger niveau te tillen, laat Innovative Consukltancy en Youdo365 uw gids zijn! Samen maken wij uw ICT-infrastructuur onverslaanbaar maken.

Moderne Werkplek

Windows desktop & Microsoft 365

01

Modern Kantoor

Uw kantoren gereed voor moderne ICT

02

Cloud Datacenter

Uw backend systemen veilig in de cloud

03