Innovative Consultancy: een fusie van visie en expertise!

  • Home
  • Innovative Consultancy: een fusie van visie en expertise!

Innovative365 start met ‘Innovative Consultancy’ om de grenzen van kennis te doorbreken. Want in die gezamenlijke visie ligt de sleutel tot vooruitgang. Zo kunnen wij een nog sterker en innovatiever ICT-partner voor u zijn!

Innovative365 is gestart met het bouwen van een SaaS-applicatie voor het automatiseren van het IDU (In-, door- en uitstroom) proces bij organisaties. Hierbij is het realiseren van een op de organisatie aansluitende en gestandaardiseerde basis randvoorwaardelijk. Wil je een gestandaardiseerde omgeving houden, moet deze ook adequaat beheerd worden. Al snel groeide de behoefte om naast onze software ook in consultancy, beheer en business kennis te investeren.

Door deze visie en aanpak groeit Innovative365 sterk en de behoefte aan meer consultants en experts op het snijvlak van business en IT neemt hierbij toe. Het doet ons daarom genoegen om ‘Innovative Consultancy’ te introduceren, opgericht samen met Etienne Tauwnaar en Kevin Ricardo Kajieffa.

Een samenwerking geworteld in verleden, visie en vertrouwen

Het opzetten van Innovative Consultancy samen met Etienne en Kevin is geen gewone samenvoeging; het is het resultaat van jarenlange samenwerking, wederzijds respect en complementaire expertise. Etienne Tauwnaar en Kevin Kajieffa (beiden Co-founder van WeKnowtice) zeggen daar het volgende over: ‘Met WeKnowtice’s bewezen staat van dienst in het implementeren en optimaliseren van Microsoft cloud-technologie en Innovative365’s specialisatie in de moderne werkplek, clouddiensten en het automatiseren daarvan, brengen we het beste van twee werelden samen. Onze geïntegreerde cloudoplossingen, efficiënt beheer en geavanceerde automatisering met AutoMate365, zullen bestaande en nieuwe klanten helpen hun bedrijfsprocessen naar nieuwe hoogten te tillen.’

Meer dan een samenwerking: een belofte voor innovatie en klanttevredenheid Met de oprichting van Innovative Consultancy creëren wij een nog breder scala aan diensten en expertise. Klanten kunnen nu profiteren van:

  • Geïntegreerde Cloud-oplossingen: Een naadloze integratie van Microsoft Cloud-technologieën om bedrijfsprocessen te optimaliseren.
  • Efficiënt beheer: Managed Services voor gedeeltelijk of volledig beheer van ICT-omgevingen.
  • Automatisering: Met AutoMate365 worden veel van de ICT-beheertaken van A tot Z geautomatiseerd. Of het om de onboarding en offboarding van medewerkers gaat, leveren en instaleren van werkplekken en systemen, toepassen van uw huisstijl over alle software en systemen of het genereren van gepersonaliseerde email handtekeningen op basis van HR-informatie.
  • Business & IT: Met de combinatie van onze expertise van Microsoft 365, Windows OS en inrichting van organisatieprocessen helpen wij organisaties grip te krijgen en houden op wat er binnen hun Microsoft 365 omgeving plaatsvindt. Dit maken en houden wij inzichtelijk met M365 governance en automation. Zo beschikken wij over een totaaloplossing om organisaties te helpen volgens de vastgestelde governance M365 in te richten, vast te leggen en te monitoren.

Met als resultaat een nog betere dienstverlening en plezierig samenwerken!

Voor meer informatie over Innovative365 of Innovative Consultancy, kijk op onze site https://innovative.nl/consultancy

Leave Comment