Microsoft 365 Specialist

  • Functie : Microsoft 365 Specialist
  • Business Unit : Innovative Professionals
  • Locatie : Purmerend
  • Dienstverband : Fulltime 32/40 uur
  • Startdatum : 1 januari 2024

Microsoft365 Specialist

Wil jij het verschil maken Jij bent een Modern Workplace Consultant met een passie voor het Microsoft 365 platform en je haalt energie uit het ontwerpen en bouwen van Microsoft 365 omgevingen? Lees dan snel verder! Wij zijn namelijk een jonge, ambitieuze en innovatieve organisatie waarbij je samen met je collega’s werkt aan innovatieve oplossingen.

Functie beschrijving

Je bent van harte welkom als Modern Workplace Consultant bij Innovative365. Een toonaangevende en snelgroeiende scale-up in Purmerend. We bruisen van energie en zijn razend enthousiast over wat we doen. En alles wat we doen, doen we vanuit onze missie: Nederland sneller en slimmer laten werken. We maken onze klanten, en natuurlijk ook jou als onze nieuwe collega ‘futureproof’. Dat is onze belofte en daar houden we ons graag aan.

Functie eisen en wensen

Gedrevenheid, leergierigheid en een sterke interesse in technologie vinden wij het belangrijkst. Je ambitie en geweldige algemene programmeer skills kunnen eventuele ontbrekende kennis over specifieke technologieën compenseren. Onze ideale kandidaat past in het volgende profiel: Je beschikt over HBO werk- en denkniveau, Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring als Modern Workplace Engineer binnen Microsoft 365 en hybrid, Cloud (Azure) omgevingen, Je hebt uitgebreide kennis en certificeringen van managing modern desktops, identity en services en Intune, Je hebt ervaring met device uitrol (Windows, IOS en Android), Je hebt ervaring met applicaties in Windows.

Innovatie stroomt door onze aderen

Wij zijn kritisch en willen elke collega laten uitblinken in wat hij of zij doet. In deze veranderende wereld is jouw ervaring minder belangrijk dan wat je nu en in de toekomst wilt gaan doen. Binnen ons team zijn trainingen, workshops en opleidingen altijd binnen handbereik. Zo lopen we met elkaar altijd voorop!

Wat bieden we jou?

Innovative365 biedt een competitief compensatiepakket en een stimulerende werkomgeving dat onder andere bestaat uit: Een aantrekkelijk salaris dat past bij jouw kennis en achtergrond, Een leaseauto of reiskostenvergoeding, Work from anywhere/anytime, Uitdagend werk met en voor leuke klanten, Een pensioenbijdrage, 25 vakantie dagen, Vakantiegeld, Veel vrijheid en ruimte voor nieuwe ideeën!, Laptop, De mogelijkheid om onbeperkt certificeringen te behalen, De unieke kans om je verder te specialiseren in Microsoft technologieën, Fantastische uitjes, kennissessies en bijeenkomsten, Een jong, ambitieus en gedreven team als jouw support team! Hebben we je interesse gewekt stuur dan je contactgegevens, indien mogelijk ook je CV of de link naar je LinkedIn profiel, naar vacatures@innovative.nl. Wij nemen binnen één werkdag contact met je op.